Flyttstädning

Att tänka på vid flyttstädning

När man ska flytta så ska man alltid städa ur sin lägenhet och det finns en del saker som gör att allt blir jobbigt. Det finns ställen som man inte ens tänker på att man ska städa. Genom att låta en städfirma ta hand om din städning gör att du slipper det jobbiga och låter proffsen sköta det. När du anlitar en städfirma så finns det några saker man ska tänka på och vi tänkte ge dig några råd som kan hjälpa dig när du anlitar en städfirma.

Du ska gå igenom med städfirman vad som ingår i flyttstädningen, kanske en checklista och att du vill ha allt på din offert. Vad som ingår, vad det kostar, hur lång tid tar det? Ju mer detaljerad och tydlig du är och vad du kräver av flyttstädningen så kommer dem förstå att vad som ska göras och ni får bättre förutsättningar på vad som ska göras.

Kontakta en städfirma i tid, alltså ha gärna lite framförhållning eftersom att städfirmor är oftast fullbokade och man får vänta ett tag innan det blir ens tur. När det väl är din tur så har ni en detaljerad plan hur din städning ska gå till, vad som ska städas, hur stort, hur lång tid det tar och vad det kostar. Kolla även om städfirman lämnar en garanti för man vill att allt ska vara i tipp topp när man väl anlitar en städfirma.

Att hitta flyttfirmor kan oftast vara svårt speciellt när man bor i en stor stad som Malmö. Det finns så många att det är svårt att välja vilka man ska ta därför sa man ta fram olika offerter och jämföra vad som är bäst. Man ska inte bara kolla på priset utan vad som ingår och finns det garantier, har dem försäkringar osv. Hitta rätt hemstädning Malmö och ta fram olika offerter och välj ut den du tycker passar dig bäst.

Stäng meny