Tjäna pengar på skrot

Tjäna pengar på skrot

Tjäna pengar på skrot

Det finns flera företag i Sverige som löper och säljer skrot. Det är stor konkurrens mellan olika bolagen men ett företag som jag vill lyfta fram är skrotmetall.se och dem köper all slags järn- och metall skrot. När jag sålde skrot till dem så ersatte dem mig och det var riktigt bra betalt. Jag blev imponerad av hur mycket jag tjänade på det.

Priser

Priserna kan variera beroende på vad du säljer till dem. Men jag lovar att du får bra betalt.

Vad återvinner dem

Här är några saker som dem återvinner.
Verkstadsskrot, Emballageskrot, Handelsjärn, Metallskrot, Lantbruksskrot, Kabelskrot ,Järnskrot, Aluminium, Rostfritt, Mässing, Koppar

Har du något utav detta hemma så är det bara att höra av dig till Skrot och Metall Tomelilla.

Stäng meny